Baby Exit

Festival optimizma Baby exit 26. i 27. maja 2018. na Petrovaradinskoj tvrđavi oslikava lepotu Srbije i porodice sa što više đaka i osmeha.

Kraj maja je pravi termin za sagledavanje rezultata ove školske godine i iščekivanju raspusta. Važan je ambijent pametnog odrastanja, u kojem će mladi imati što više šansi i što više podrške za edukaciju, znanje i planiranje budućnosti. Posebna atrakcija Festivala biće Đački planer. To je mali „čarobni štapić“, blokčić koji učenje pretvara u zadovoljstvo, a slobodno vreme u zanimljive aktivnosti.

Ram Đačkog planera uokviriće Festival koji će ponuditi aktivno leto deci i to od seoskog ambijenta i druženja sa životinjama pa sve do malog seminara za fotografiju dronom i kursa kuvanja. Šetnjom kroz Festival posetioci će videti još mnogo atraktivnih sadržaja poput Filmskog grada, Veselog bukvara koji je igra za celu porodicu, Ulicu profesija uz podršku društveno odgovornih institucija (vojska, policija, vatrogasci…) i kompanija, kroz Bambino kutak za bebe i predškolarce sa već tradicionalnom puzijadom, pa sve do Avenije zdravlja i Ulice odgovornosti.

Srbija će biti oslikana mladošću, lepotom porodice, talentom novih generacija i podrškom odgovornih institucija i kompanija.

Ulaz je slobodan!