Parkiranje za vreme festivala EXIT 2017. godine

Za vreme održavanja muzičke manifestacije EXIT, na Petrovaradinskoj tvrđavi od 5. do 9. jula 2017. godine, JKP „Parking servis” organizovaće parkiranje na sledećim lokacijama:

  • Ulica Lisinskog
  • Ulica prote Mihaldžića
  • Ulica Vladimira Nazora
  • Trg vladike Nikolaja

Parking prostor duž Keja skojevaca Kapacitet parkirališta je 400 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.

Zbog izuzetno velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog broja parking mesta, apelujemo na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave. Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno celodnevno parkiranje.

Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti I DNEVNOM KARTOM: na Beogradskom keju, kod SPENS-a u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona FK „Vojvodina” i SPENS-a (kod restorana „Ognjište”). Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 100 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom kojase može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.

Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna „pauk“ služba, u saradnji sa saobraćajnom i komunalnom policijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi.