Svetski dan dece obolele od raka

670x307-za-15-feb-nurdor-sajt(1)

Povodom 15. februara, Svetskog dana dece obolele od raka,  Nacionalno udruzenje roditelja dece obolele od raka NURDOR ce organizovati humanitarne skupove na trgovima, u glavnim ulicama i setalištima u 40 gradova sirom Srbije.

Uz prigodne programe i u prisustvu prijatelja, roditelja, volontera i javnih licnosti, NURDOR ce obeleziti ovaj znacajan datum i predstaviti novu akciju u sklopu kampanje „I ja se borim!“ – Stare stvari za novu nadu –. Sredstva koja ce se prikupiti tokom ove akcije bice namenjena II fazi izgradnje novog decjeg hemato-onkoloskog odeljenja u Nisu. Sve informacije o humanitarnoj akciji – Stare stvari za novu nadu – bice dostupne na zvanicnoj internet stranici udruzenja www.nurdor.org  

Zajedno sa ekipom Drzavnog posla, tacno u 13 casova bice pusteni baloni podrske za sve malisane koji se lece i u znak secanja na one male superheroje koji vise nisu sa nama.

U Novom Sadu, centralna manifestacija ce biti organizovana na Trgu slobode od 12h, a program je planiran od 12.00 do 13 casova.