Humanitarna akcija Moto Deda Mraz 2022.

Pripreme za organizaciu devetnaeste humanitarne akcije Moto Deda Mraz su uveliko u toku.Aktivisti moto udruženja Apostoli sa svim motoristima dobre volje pripremaju ovu lepu akciju i u nedelju 26. decembra obilaze decu i daruju poklone.Težak zadatak da obiđemo toliko ustanova sa decom, darujemo poklone i slatkiše, ostvarićemo  zahvaljujući, pored ličnih sredstava i  firmama koje su uvidele humanu stranu akcije i finansijski pomogle kupovinu slatkiša, odela, igračaka, higijenske opreme i medicinske opreme za Dečiju bolnicu.Prošle godine smo uspeli da kupimo za potrebe Dečije bolnice hirurški aspirator i dva inhalatora za plućne bolesti i pored toga smo spakovali veliki broj paketića, koje smo uz prigodan program darivali deci u Dečijoj bolnici. Slatkiše, društvene igre, odeću, smo odneli u Svratište za decu ulice, kao i u Sigurnu kuću, a preostale paketiće podelili smo deci koja su nas dočekala na Trgu u centru grada.

.Početak akcije je zakazan za 10 časova i krećemo sa platao SPENS-a, obilazimo prvo Dečiju bolnicu gde se paketići predaju oko 10,30 časova. Sledeća destinacija je  Svratišta  za decu ulice, potom Centar za socijalni rad i sigurna kuća.
U centru grada, gde se akcija završava, delimo slatkiše koje će dobiti deca koja se zateknu na trgu. Predviđen dolazak na trg je oko 11,30  časova.Pozivamo sve motoriste da se pridruže akciji, a građani ako imaju očuvane dečije cipele i zimsku dečiju odeću da nas kontaktiraju da dostavimo Centru za socijalni rad u sklopu akcije Moto Deda Mraz.Sve detalje akcije možete pogledati na sajtu Apostola na adresihttp://www.apostoli.iz.rs/akcija_dedamraz2022.html