JGSP NS: IZMENA TRASE LINIJA BROJ 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 26. aprila do 04. maja privremeno će biti izmenjena trasa autobuskih linija broj 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30. Zbog radova na rekonstrukciji podvožnjaka u Temerinskoj ulici autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

LINIJE BROJ 5 i 5N

Smer sa Temerinskog puta

Od raskrsnice Temerinske i Partizanske ulice autobusi će skretati desno u Partizansku ulicu, levo u Kisačku ulicu, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Avijatičarskog naselja

Od raskrsnice Ulice Jovana Subotića i Kisačke ulice autobusi će skretati levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

LINIJE BROJ 21, 22, 23, 24 i 30

Smer sa Železničke stanice

Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi će skretati levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice sa Temerinskom ulicom i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer iz mesta

Od raskrsnice Partizanske i Temerinske ulice autobusi će saobraćati Partizanskom ulicom, skretati levo u Kisačku ulicu, desno na Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice.

NA IZMENjENOM DELU TRASE AUTOBUSI NA LINIJAMA BROJ 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 KORISTIĆE REDOVNA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.

Red vožnje tokom praznika

Za vreme uskršnjih praznika, 22, 23, 24. i 25. aprila, autobusi JGSP „Novi Sad“ saobraćaće po redu vožnje za NEDELjU.