Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković sastala se sa direktorom Egzit festivala

U susret ovogodišnjem Egzit festivalu, koji se održava od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković sastala se danas sa direktorom Egzita Dušanom Kovačevićem.

Predsednica Gojković istakla je da Egzit privlači na desetine hiljada mladih iz celog sveta u Novi Sad i na najbolji način promoviše našu zemlju, te da je stoga važna podrška svih nivoa vlasti ovoj manifestaciji.

Imajući u vidu da Egzit sledeće godine slavi 25. godina postojanja, predsednica Gojković najavila je podršku Pokrajinske vlade obeležavanju tog jubileja.

Predstavljajući ovogodišnji program festivala, direktorDušan
Kovačević rekao je da Egzit počinje 10. jula, na dan rođenja Nikole Tesle, kome će taj dan i biti posvećen i po kome će, od ove godine, kako je najavio, glavna festivalska bina nositi ime.

Sastanku u Pokrajinskoj vladi prisustvovali su i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Aleksandra Ćirić Bošković i predstavnici „Egzita“ Ivan Petrović i Tanja Nezić.